Opmerkelijke Nieuws Bericht...

De wondere wereld van digitale camera's blijft ons dag in dag uit verbazen. Er worden zoveel leuke en moment opnames gemaakt van Natuur, bloemen, dieren etc ... dat ik dacht ik probeer hier de mooiste te plaatsen, zal zeggen geniet lekker van deze plaatjes en kom gerust nog eens een keer terug, ik Update de site vaak..

Mijn Tuinen 2

Harry Boerhof ModelTuinen.

Ga op inspiratietour bij Harrie Boerhof in Dwingeloo Welkom tuinliefhebbers. Wij bieden u een digitale inspiratietour voor alles wat groeit, bloeit en uw tuin zo aangenaam maakt. Elke tuin is weer uniek. Elk zijn eigen paradijs bij huis. De één houdt van een onderhoudsvriendelijke tuin, de ander wil de sfeer van het mediterrane herleven. Weer een ander ziet het liefst waterpartijen centraal staan in de tuin. Elke tuin vertelt zijn eigen verhaal. Zoveel mensen, zoveel tuinen.Laat uw gevoel de vrije loop en ga mee op inspiratietour bij Harrie Boerhof.
 
 
 

Div Gekleurde Rozen

 
 
 

Kijktuinen In Breedbeeld.

Tussen het Veluwse bos en de oude Zuiderzeestraatweg in Nunspeet liggen de ruim vier hectare grote Kijktuinen,waarvan twee ha. aangelegd, ontworpen door tuin- en landschapsarchitect L.J. Goedegebuure. Met veel liefde en oog voor detail zijn karaktervolle tuinen gecreëerd die elk een eigen sfeer uitstralen. Naast deze bron van inspiratie zijn in de Kijktuinen tal van andere activiteiten te beleven…

 
 
 
 
Kijktuinen In Breedbeeld.

 
 

Orchideenhoeve.nl

 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten